Landelijk netwerk van strafrecht advocaten

Als u een strafrechtadvocaat nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten houden zich uitsluitend bezig met de behandeling van strafzaken. Dat gaat verder dan het voeren van de verdediging ter terechtzitting. Vaak is het mogelijk om te voorkomen dat een zaak voor de rechter komt door in het voortraject proactief te handelen. Indien u dat wenst, kunnen onze advocaten zich inzetten om uw zaak buiten de rechter om af te doen.

De advocaten van Strafzaak.nl

Onze gedreven strafrechtadvocaten, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en bij de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten, volgen de ontwikkelingen binnen het strafrecht op de voet om onze cliënten juridische bijstand op hoog niveau te bieden. Het openbaar ministerie en de politie werken buiten kantooruren en dat doen de advocaten van Strafzaak.nl ook. Wij staan onze cliënten, zo nodig, 24 uur per dag bij.

Strafzaak.nl, voor de belangen van iedere cliënt

De advocaten van Strafzaak.nl zetten zich graag voor u in, ongeacht de complexiteit, omvang of aard van de zaak. Onze advocaten behartigen de belangen van onze cliënten door heel Nederland. Wij zijn strijdbaar, halen alles uit uw zaak en staan garant voor juridische diepgang. Wij zijn flexibel en gemakkelijk benaderbaar. Door onze landelijke dekking zijn wij in staat de belangen van onze cliënten te behartigen bij elke rechtbank in Nederland.

Gespecialiseerde strafrechtadvocaten

Omdat onze advocaten uitsluitend strafzaken behandelen blijven zij voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van strafrecht.

Strafzaak.nl is een initiatief van gespecialiseerde strafrechtadvocaten door heel Nederland.

Waarom Strafzaak.nl?

 • Landelijke dekking met de beste strafrechtadvocaten.
 • Kosteloos deskundig en betrouwbaar advies binnen 24 uur.
 • Voor dringende gevallen direct beschikbaar.
 • Hoge kwaliteit en optimale bereikbaarheid.
 • Vertrouwelijkheid 100% gegarandeerd.
 • Aangesloten bij Nederlandse Orde van Advocaten.
 • Aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.
 • Ook pro-deo.

De strafrechtadvocaten van Strafzaak.nl zijn aangesloten bij:

Nederlandse orde van Advocaten

Nederlandse vereniging van Strafrechtadvocaten

Raad voor Rechtsbijstand

Hight Trust

Welke strafzaken behandelen wij?

De advocaten van Strafzaak.nl staan met hun uitgebreide kennis en ervaring onze cliënten bij in strafzaken van uiteenlopende aard. Daarbij kunt u denken aan alle overtredingen en misdrijven die vallen onder het Wetboek van Strafrecht en de bijzondere wetten, zoals diefstal en mishandeling, maar ook moord, doodslag en verkrachting.

De advocaten van Strafzaak.nl houden zich bezig met:

~ Expertise

De advocaten van Strafzaak.nl voeren tevens de verdediging van verdachten die te maken krijgen met fiscale, economische, milieu en financiële strafzaken en daarmee in aanraking komen met de FIOD en/of de financiële recherche. We werken daarbij ook samen met professionals in ons uitgebreide netwerk van deskundigen, zoals accountants en fiscalisten.

 • Cassatiezaken
 • Strafvorderlijk en conservatoir beslag
 • Zaken voortkomend uit de Opiumwet
 • Zedenmisdrijven
 • Mensenhandel- en smokkel
 • Terbeschikkingstelling
 • Jeugdstrafrecht
 • Uit- en overleveringszaken

Werkwijze & tarieven

Werkwzije

U heeft een dagvaarding ontvangen voor een strafzaak?

Hier regelt u een gespecialiseerde strafrechtadvocaat!

Vul het contactformulier in en een strafrechtadvocaat neemt binnen 24 uur contact met u op.

Wat kost het u?

Alle contacten met onze advocaten zijn kosteloos totdat er concrete afspraken zijn gemaakt. Naast uurtarief-zaken, zijn ook vaste prijsafspraken mogelijk. U weet dan altijd op voorhand waar u aan toe bent.

Voor mensen met een kleine beurs werken wij pro-deo.

Rechtsbijstand

Indien u bijgestaan wenst te worden door een van onze strafrechtadvocaten, zal deze dat schriftelijk aan u bevestigen. Uw dossier zal onmiddellijk opgevraagd worden. U ontvangt daarvan een kopie en samen met uw advocaat bereidt u uw zaak goed voor. Uw advocaat staat u vervolgens bij tijdens de zitting.

Locaties

De advocaten van Strafzaak.nl werken in heel Nederland. Wij hebben een landelijke dekking van ervaren en deskundige advocaten. Onze advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en bij de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

De advocaten van Strafzaak.nl zijn allen deskundig en lid van specialisatieverenigingen. Strafzaak.nl biedt haar cliënten:

 • Bijstand door ervaren advocaten
 • Binnen 24 uur gratis intakegesprek
 • Landelijke dekking met de beste strafrechtadvocaten
 • Direct beschikbaar voor dringende gevallen
 • Vertrouwelijk 100% gegarandeerd
 • Ook Pro-deo

Strafzaak advocaten zijn o.a. werkzaam in: strafrechtadvocaat Leeuwarden, strafrechtadvocaat Groningen, strafrechtadvocaat Heerenveen, strafrechtadvocaat Assen, strafrechtadvocaat Hoogeveen, strafrechtadvocaat Urk, strafrechtadvocaat Den Helder, strafrechtadvocaat Alkmaar, strafrechtadvocaat Amsterdam, strafrechtadvocaat Haarlem, strafrechtadvocaat Lelystad, strafrechtadvocaat Zwolle, strafrechtadvocaat Deventer, strafrechtadvocaat Enschede, strafrechtadvocaat Apeldoorn, strafrechtadvocaat Arnhem, strafrechtadvocaat Nijmegn, strafrechtadvocaat Amersfoort, strafrechtadvocaat Utrecht, strafrechtadvocaat Leiden, strafrechtadvocaat Den Haag, strafrechtadvocaat Gouda, strafrechtadvocaat Rotterdam, strafrechtadvocaat Breda, strafrechtadvocaat Tilburg, strafrechtadvocaat Eindhoven, strafrechtadvocaat Den Bosch, strafrechtadvocaat Venlo, strafrechtadvocaat Heerlen, strafrechtadvocaat Maastricht, strafrechtadvocaat Middelburg

Spoedgeval? 24 uur per dag een strafrechtadvocaat

Alle aangesloten advocaten zijn gespecialiseerd in het strafrecht, neem direct contact op via:SPOED STRAFRECHTADVOCAAT 0900-STRAFZAAK (0900-787239225)